Hollywoodfruar

Hittade precis en serie på tv som heter Hollywoodfruar. Den handlar om tre svenska kvinnor som gift sig rikt i USA, bland annat en kvinna som är gift med Paul Anka. Först tänkte jag att herreguud vilka människor, vilka tror de att de är liksom! Men nää.. jag ångrar mig genast och tänker att det kunde lika gärna varit du eller jag. Blir man kär så blir man, om det så är i en man som sen blir snuskigt rik (eller redan är det) eller en helt vanligt verkstadsarbetare gör ju bara att saken får sådana kontraster.

Lite intressant var det allt att kika lite på, dock kändes det ganska ytligt och jag vet inte om de verkar vara jättelyckliga av att alltid behöva vara "top notch" som en av dem beskrev det. I alla fall, coolt att se att svenska blondiner tar sig in i hemmafruområdet, och skönt att inse att jag inte är ett dugg avundsjuk.En ganska vanlig måndag på mitt jobb

Första dagen på jobbet efter semestern.
Igår ville jag verkligen inte gå dit. Det kändes bara jobbigt att inte få spendera dagarna precis hur man vill. Imorse var jag däremot ganska laddad och såg fram emot hösten. Innan det blev som mest arbetsbelastning i somras var jag riktigt het på hösten och kände nästan att jag kunde skippa semestern och hoppa direkt till nytt verksamhetsår. (Nu i efterhand är jag mycket glad över att man inte kan resa framåt i tiden). Dagen har mest bestått av att ta igen allt jag missat de senaste tre veckorna, som att kolla igenom de 120 mail jag hade i inboxen. Har haft överlämning med den förre gruppchefen till den grupp jag täcker in för lite nu - tillfälligt innan stora omorganisationen om två veckor, och överlämning med den GC som kommer tillbaka från föräldraledighet. Mycket möten och samtal alltså!

insåg nu att det nog inte var ett dugg intressant för er att veta ;)


Helgen blev liten runda på stan och så en festsväng med fina Linda, och så en ganska rejäl golfrunda igår! Underbart med sol!

C har åkt tillbaka till sin "veckolägenhet" så jag är ensam igen (vilket innebär att ingen ringer och undrar när jag kommer hem från jobbet så nu kan jag jobba i stort sett hur mycket som helst! Bra eller dåligt... hmm) Blir nästan att jag stannar kvar på jobbet för att det inte är så kul att komma hem till en tom lägenhet med massa disk!  Men jag får väl ta och diska ikväll så har jag löst den ursäkten för morgondagen.
-Roliga händelser på jobbet idag:
Min kollega har ett stort bandage om fingret. Vad har hänt? -fått en sticka..
låter urfånigt för ett sånt stor bandage, men det var tydligen så illa att han fått åka till sjukan och skära ut den! (iii) Så lite synd är det allt om honom!by the way så har jag nu varit anställd i över 1 år (1 sep) så jag borde få en guld"ikea"pin! Ska nog påminna min chef lite om det tror jag ;)


1

Håret!

Tog mig äntligen tid att gå till frisören idag på förmiddagen. Håret har växt jättemycket under sommaren, och var ganska jämnlång och väldigt tjockt. Denna frisör konstaterade som de flesta andra att det var på tok för mycket hår och att det behövde klippas upp. Det började bra där bak.. men sen när hon kommer fram till sidorna så tar hon jättemycket! Så min långa lugg som jag tänkt behålla, och håret vid sidorna bara försvinner, tjoff! klipp klipp, inget hår kvar! jag påtalade flera gånger att mitt hår har en tendens att lägga sig så att det ser konstigt ut om man klipper för mycket på sidorna. Men det såg bra ut när hon klippte, men så blir det samma sak i alla fall! Fuck!!!!!!! Jag ångrar miiiiiiiig!
Jag vet att det måste klippas upp och ur för att få volym, men va fan, jag gillade verkligen mitt långa hår! Nu är frågan om jag på något sätt ska klippa ännu mer på luggen för att få det att bli jämnare på något sätt. Eller det är väl jämt som det är nu antar jag, annars hade hon ju inte klippt så. Men med mitt håååååår!!! Arrgh!! skit också!

visst.. mer frisyr, men inte lika mycket att göra roliga saker med, det är typ omöjligt att göra en knut helt plötsligt! Vad gör jag?!?!?! Väntar på att det växer ut? Klipper av allting! (inte ett alternativ just nu)

By the way.. nu blev tangentbordet helt konstigt.. sa ratt tecken ar inte pa ratt plats. a och a och o funkar inte tex. (tank er prickar over)

inget gar vagen idag!!!!!!!!!!