Tillbaka!

Nu är jag tillbaka från Älmhult och ledarutbildningen. Har varit tre mycket intensiva och mycket lärorika dagar! Skönt att jobba på ett företag som verkligen satsar på sin personal!

När jag kom hem igår så var lägenheten intagen av min syster och hennes familj- två barn och massa väskor, leksaker, teckningar, nappar - oh my god! Fick ett moment av "jagväntarnogganskalängeinnandetärdagsförungarförjagkommerinteståutmedröran!"Idag blir det shopping, och ikväll ska vi köka köttfondue innan jag förhoppningsvis får med syrran ut för att svänga de lurviga lite!2

btw..

köpte en underbart härlig storkofta igår. En perfekt "gå hemma och mysa utan att se ut som en trist gammal sambo"-kofta ;)


3

Fix fix!

När jag skrev rubriken så kom jag på att: Kallar man inte "att ta en spruta heroin" för att ta ett/en fix? Eller är jag helt ute och snurrar nu? Nåväl.. menar i alla fall att jag har lite att fixa!

Sitter och jobbar lite, hade egentligen tänkt att vara kvar på jobbet lite till, men var tvungen att lägga på ett brev innan kl 19, så fick åka hem och fortsätta här istället. Blev bara en dag på jobbet detta veckan. Imorgon åker jag till Älmhultstrakterna, närmare bestämt till Ingvar Kamprads hem, på tre dagars utbildning i Situationsanpassat ledarskap. Ser verkligen fram emot det!

Bland annat ska jag välja ut en IKEA-produkt som "beskriver mig", eller ja, som jag känner mig tillfreds med. Och så en presentation till det såklart.. Riktigt härligt ska det bli! Det är underbart lugn och rofylld miljö där nere också, och bara det faktum att jag kommer äta frukost lunch och middag i Invars kök är ju härligt!

MEN! Inte nog med att jag har jobb att göra! Min syster med familj kommer på fredag, antagligen innan jag hinner komma hem från utbildningen, så jag måste städa och förbereda lite här också. Åker kl 7 imorgon så hinner inte mycket då. Dessutom så måste jag lägga mig lite vettigt om jag ska orka upp imorgon bitti!

Eftersom jag kommit igång så bra med bloggandet nu igen så hoppas jag att jag kan komma åt bloggen även från jobbdatorn, den kan vara spärrad. Så får se om det blir några inlägg!

Ha de!