twilight

Det har ju varit sånt snack om dessa twilight filmer, så jag tänkte att jag skulle ta kvällen i akt och kolla på dem. www.surfthechannel.com är perfekt! Där finns typ alla filmer och serier man kan tänkta sig, bara att kolla på direkt, ingen nedladdning där inte! Problemet är att på vissa länkar kan man bara kolla 60 minuter, sen vill de att man ska antingen köpa prenumeration eller vänta 40 minuter innan man kan kolla vidare.
Det är ju klart att folk köper prenumeration då, sjukt frustrerande att vänta när man är mitt uppe i en spännande film! I vilket fall, jag ger inte upp, har kollat första filmen redan och är på andra nu(väntar just nu). De är mycket bra!Donken?

Idag blev jag kvar på jobbet längre än vad jag tänkt. Så var jättehungrig när jag äntligen åkte hem, och så vetskapen om att det inte finns så mycket spännande att laga mat av hemma heller. Blev en Mc Donalds på vägen istället. Kändes inte så bra, pizza igår och donken idag... Men det var gott!

Får ta och göra lite sit ups och armhävningar ikväll tror jag. Var evigheter sen jag tränade minsta lilla! Hade tänkt att ta mig till gymmet ikväll, men får nog bli imorgon istället. Får ta och kolla på biggest losers ikväll, så får jag lite inspiration! (Till hur jag inte vill sluta!) Så lika bra att träna nu istället.1

Julkortsverkstad

Nu har julen landat in på Torpa :)
Julkortsverkstad i full gång. Dvs massa papper, lim, glitter, glögg och diverse täcker köksbordet!
Lilla Malva är också med och pysslar