Midsommar i förtid

I helgen har vi firat midsommar. Ja det är sant! Ett par veckor för tidigt bara.
Traineer från hela världen anlände till gården på Visingsö igår efter lunch. Vi svenskar hade förberett sen fredag kväll, så ett stort kalas blev det. Att laga mat till 30 personer gick smidigare än jag någonsin trott. Men så är det när det är bra teamwork.

Imorgon åker jag ner till Älmhult igen, sista delen av traineeåret! Avslutning, men inte avsked. Hoppas vi alla kan hålla kontakten även efter. Åker tillbaka hem på torsdag, så blir inte mycket jobb gjort denna veckan.. suck!

På fredag får vi besök av Maria, Johan och lilla Malva, ÄNTLIGEN får jag träffa henne! På lördag blir det examensfirande för Christopher. Vi kan även passa på att fira att han har fått ett jobb!! Äntligen efter många månaders sökningar och intervjuer. Bara kontraktet som ska skrivas på, sen kan vi börja tänka på framtid! Äntligen äntligen!


1

Köpa?

Har varit på ledardag med jobbet idag. Mycket intressant och roligt och BRA! Vi har haft alldeles för lite teambuilding, men nu verkar det vara på gång att bli kontinuerligt. Det behövs verkligen, det gäller ju att ha ett samlat ledarskap, och det har vi bara om vi känner varandra och vet vad vi alla vill.

Just nu funderar jag också på vad man kan hitta på med lönen. Snacka om i-landproblem på alldeles för hög skala! Men det är skönt att vara i en period i livet där man faktiskt kan hitta på saker med lönen för skojjs skull! För sen när det är dags för hus(om någonsin) och barn så lär det ju inte bli mycket över. Samtidigt är det väl också vettigt att spara lite nu, för de kan ju behövas senare. Men lite kul ska man ju ha också!


Bjuder på ett par bilder från festen med hatt-tema från i lördags!

2

Smartaste "efter-festen"-tipset!

Har ni sett det här?
Smarta små skor att vika ihop och packa ner i väskan när du går på fest. När småtimmarna smyger sig på och stiletterna håller på att bränna sönder fotsulorna så är de bara att plocka fram, "feet fairies". De kommer i en liten påse som går att veckla ut och lägga festskorna i när det är dags för hemgång!

så smart! Finns på www.feetfairies.com för ca 120 kronor4