Vår?Visst har det känts som vår några dagar nu?!
Passade på att göra lite vårfint hemma, söt rosa blomma livar upp en hel del. De turkosa ljusen och fruktfatet fick hitta fram igen också.2

Lockig?

Hittade precis in på en sida som heter lockig.se.
riktigt intressant läsning för mig som ha sånt där jobbigt hår, vågigt/lockigt men så frissigt att lockarna inte riktigt vill sig! Förstår ni hur jag menar. Är väl mängder där ute med samma problem.

Hittade en metod där man bara använder sig av balsam istället för schampoo, och det kanske skulle kunna testas. Håret borde i så fall bli mindre frissigt med mer definierade lockar.

Sidan rekommenderas, äver för er med rakt hår! Det finns mängder med tips och idéer!

For Gods sake!

På jobbet är det ingen rolig stämning. Eftersom inga tjänstemän blivit varslade så riktas många upprörda känslor åt detta håll. Helst av allt vill jag bara sitta instängd på mitt kontor och inte behöva möta alla ledsna, arga och besvikna ansikten.

Det tråkiga är att alla inte riktigt verkar förstå att även om det inte varslas tjänstemän nu, så är det självklart att vi inte kan vara för många i det långa loppet. Och då är det chefer jag tänker på, det finns ju tjänstemän som inte är chefer också (vilket även detta inte verkar gå in hos alla..) Men vem ska stötta och hjälpa alla igenom dessa svåra månader om man varslar alla samtidigt?! 
1