Att bittra på turister (eller bilförare)

Igår åkte vi hem ifrån västkusten efter en helg där.
På vägen från stugan, genom stan och ut ur stan är det fyra rondeller. I tre av dessa fyra, alltså 75% är det trögarslen som kör runt. Turister(och icketurister) som åker i slowmotion och markerar (utan blinkers) att de ska ut ur rondellen, men fortsätter åka genom rondellen ändå, i 15 km i timmen!

Hur svårt kan det vara!

Och om jag är trött på dåliga bililster redan nu, hur ska det då gå med en veckas bilsemester i sommar!2

vin, sol, golf

Sommar och sol. Och jobb!

Jobbar tidigt denna veckan, så har massa tid över på eftermiddagarna. Dessa timmar har hittills spenderats på golfbanan! Yep: jag har börjat spela golf! Så nu lär jag väl bli golfnerd, hehe!

Idag har jag hållt mig därifrån och istället spenderat några timmar i solen med en god vän, ett par glas vin och en god kycklingsallad, riktigt härligt och avkopplande. Eftersom vi båda börjar tidigt på mornarna så började vi också tidigt med vinet, så slipper man trötta ögon imorgon.

direkt efter jobbet imorgon drar jag iväg till västkusten igen, packar väskan ikväll så slipper jag slösa tid. C är redan där, skulle spela golf imorgon förmiddag. Så kvällen har jag för mig själv, ganska skönt nån gång ibland.


shoppa och njuta av helg

För en gångs skull har jag lyckats få helgen att kännas lång! Missförstå mig rätt, jag har absolut inte haft tråkigt! Har bara hunnit med så där mycket kul utan att behöva stressa det minsta och samtidigt har jag haft massa slapp tid!

Igår började vi dagen med slömorgon i sängen och sen en ganska lång runda på stan. Inte så jättemycket inhandlat dock, lite make up, lite underkläder och en underbar klänning från Gina Tricot. Det känns som att det är hur mycket tyg som helst i den, I love it!

Sen åkte jag med killarna ut till golfbanan för att få lite frisk luft och en promenad, blev så inspirerad så jag ska nog faktiskt skaffa mig en ny hobby nu, golf! Jepp!

Kvällen blev i soffläge med två filmer (varav jag såg ungefär hälften av den andra, för jag somnade) och idag har vi hunnit fika med goda vänner, ännu en shoppingrunda (bikini idag) och nu lite tv, dator och läsning. Tänkte hinna med lite yoga ikväll också innan jag packar väskan inför västkusten, åker direkt efter jobbet imorgon!

Håll tummarna för sol!


en liten piga som hälsade på i stugan förra våren

1