helgen som gick och veckan som började

Helgen ja.. eller torsdagen.
Jag kan beskriva den såhär:
Kattis sa morgonen efter (kl13) "Neeeej! Vi glömde kameran hemma hela kvällen, skit, inga bilder!"
Surt sa räven!
Sen skulle vi kolla de bilderna vi tog innan vi gick ut, och upptäckte massa bilder från utekvällen.. hmm.. hade vi med kameran? Och vem tog bilderna...
Ja det säger sig väl självt att vi hade roligt!!!!!


veckan nu då. Jobb! Har fått teletjänst (försöker ringa in timmisar som kan jobba) och min chef har stakat ut min nya karriär till telefonförsäljning. hrm.. kanske skulle ta mig från logistikbiten och börja jobba som sveriges mest älskade - telefonförsäljare!! NOT!
börjar bli lite hes!
2

Westcoast och kräftfestival!

Nu är det återigen dags för den årliga kräftfestivalen i Glommen. De öppnar idag med ett riktigt storband, ARVINGARNA! wihoo,, hehe. men det är så på landet, eller i Glommen snarare, det är liksom tradition med dansband. Men kul är det trots att jag verkligen inte är något fan.

Imorgon far jag ner tillsammans med en riktigt god "sommarvän" (nejdå, du är en vintervän också Kattis!) Förra året var vi aldrig på festivalen, men vi hade en trevlig tjejkväll på kusten förra året ändå, på samma resturang som vi ska till imorgon innan det blir öltält. Dessutom är det väl Magnus-Everts eller Nilz-Kristerz eller några som spelar, det vill man ju inte missa för allt i världen!

Hittade en bild från förra årets blöta restaurangbesök (och då syftar jag inte bara på regnet...)


Kattis på G in i dimmorna....

Återvänder till jobb och verklighet på måndag igen!
1

Världens blötaste golfbana

Idag har jag varit ledig efter jobbhelg. Riktigt skönt, sovmorgon, brunch, duch och sen iväg till golfbanan.
Jobbade lite med svingen, sen gick vi för att ta en kaffe innan en runda. Men då bröt helvetet lös och himlaskyarna öppnade sig och dränkte oss i många liter vatten!
Plaskblött kan man säga. Vi gjorde ett försök på banan, men det blev små vattenkaskader efter bollen på green, så vi gav upp efter två hål.

Åkte och shoppade ett par knallturkosa chinos istället. För golfbanan alltså, i vanliga fall skulle jag nog aldrig sätta på mig dem. Men på golfbanan finns bara ett mode. Skrikigt golfmode, och trots att jag lovat mig själv att inte bli en sån golfnerd som går bananas på onödigt dyra golfkläder, så kommer jag ibland på mig själv att tänka typ: "en jacka till golfbanan vore nice.. rosa kanske!"  Skärpning! 
eller.. va fasen! gött är det ju, hobby ju!

I alla fall, vi shoppade lite, käkade lite, och sen åkte vi tillbaka till banan igen. Det hade torkat upp rejält och jag spelade riktigt bra! :)

Hade dessutom på mig min nya soft shelljacka från Helly Hansen (inköpt enbart för golf), hrm.. grå och turkos..
Suck.. redan nerd!


1