Förda bakom mörkret

I torsdags var en av mina vänner här och käkade sushi och drack lite vin, innan vi gick ut en sväng. En mycket rolig kväll med mycket dansande och skratt!

Sushi och vin är verkligen en toppenstart på kvällen, och är konstant sugen på sushi sen i torsdags! Hämtade på ett nytt ställe, och det blir nog favoritställe nu tror jag! Kanske kan få C att äta lunch där idag... De har en fast food och take away del, och så en vanlig restaurangdel, så det finns mat för alla smaker. Perfekt när båda inte vill äta samma sorts mat! Bamboo tror jag stället heter (tänkte inte riktigt på det när jag handlade, va bara så hungrig) och det ligger vägg i vägg med nya SF för er som bor i Jönköping eller i närheten!

Ikväll blir det förhoppningsvis en liten sväng ut också. Kanske lite matlagning innan, vi får se vad som dyker upp!

Hehe.. en av mina kollegor drog till med en riktigt goo kommentar på jobbet i onsdags
"Vi blir förda bakom mörkret! " Hahaha, den kommer jag ha kul åt länge! 


Lediga dagar!

Idag och imorgon är jag ledig, och så helgen såklart! Så jag passar på att göra sånt där som jag inte har tid med annars.. dvs, städa, sortera och kolla igenom några veckors post som blivit liggande, springa ärenden på stan (köpa nytt schampo och balsam) mm mm. Än så länge har jag inte gjort något av det.. hrm.. har däremot varit duktig och skickat iväg ett jobbmail! haha!

Snart ska jag äta lite rester från gårdagens middag. Kinesiskt blev det, från Wok o Co, och eftersom man får sådana mängder mat så räcker det till både middag och lunch. Perfekt!

Här kommer lite bilder från det jobbmailet jag skickade precis... Vi skulle skicka 5 bilder på vårt hem till Ikea Of Sweden, de som designar och utvecklar alla Ikeas möbler. Jag har ingen aning om vad de ska ha bilderna till, men vi ska dit vecka 7, så det lär jag märka då! Spännande!!

1

The never ending story

På jobbet händer det alltid nya grejjer!
Idag blev jag ganska förvånad över ett besked. Glatt förvånad, men känner mig ändå lite lätt kluven!

Har suttit i massa möten hela dagen, och som vanligt är det massa tankar som snurrar!
Nästa vecka åker vi traineer till Tyskland och Schweiz, och veckan därpå kommer jag att spendera mestadels i Älmhult.
Sen blir det ännu en intensiv period på jobbet när jag kommer tillbaka!

Ikväll kommer en av våra vänner över på lite mat och en tisdagsöl, som killarna döpte den till :)
Trevligt! Så nu ska jag ringa mamma och be om receptet på curry/räk-gryta! Pasta blir det till det!


1