Flänga runt!

Precis tillbaka i Jönköping igen efter ett par dagar av utbildning i Älmhult. Och nu ska jag bara packa om väskan, för imorgon efter jobbet åker vi till Malmö! Ska bli riktigt kul, träffa lite vänner och ha lite fest :)

Idag fick jag ett fint silvrigt paket på posten :) Från underbara Linda, härligt smultrondoftande te, ett par pingvinstänger och lyxiga ansiktspads för massage och makeup borttagning. Blev så glad! Små paket på posten liver verkligen upp! tack min vän!


Nu ska jag kura ihop mig i soffan och i nästa filmpaus packa om väskan inför helgen!
2

Oväntad vändning på trevlig helg

Helgen i stockholm blev inte riktigt som jag tänkt. Efter en mycket trevlig fredagkväll, härlig shopping i vinterväder under lördagen och god middag och trevlig förkväll slutade kvällen med att min mobil blev stulen på Sturehof, som förövrigt var ett otroligt överskattat ställe! Min fina nya mobil som jag haft i knappt två månader. Så efter en natt av mycket irritation, där jag upprepade gånger ringt min egen mobil, och någon faktiskt SVARAT  i MIN mobil (!!) har jag nu spenderat förmiddagen med att fixa min tågbiljett. Jag hade bokningsnumret på mobilen, och nej, jag hade inte beställt det via mail också! Jag har försökt spärra mitt simkort, det verkar som att det är spärrat nu, men det va lite knepigt eftersom Halebop inte har något nummer man kan ringa och fixa sånt på. Slutade med att jag spärrade det via Telia, tur att det finns ibland. Ikväll när jag kommer tillbaka till Jönköping måste jag fixa med polisanmälan och försäkring. Beställa nytt simkort och ny mobil! Fan va förbannad jag är!

Stort tack till den underbara tjejen på SJ som hjälpte mig att fixa tågbiljetten, en riktigt klippa!Och så måste jag försöka hitta alla telefonnummer som jag förlorat nu också! så surt.. känner mig kränkt!


2

Som alla andra...

..dagar är väl också denna? Trots att det är fredagen den 13.
För mig är fredagen den 13e bara bra minnen, för då fick jag besked om att jag fått jobb, men det är 8 månader sedan nu. Minns det som igår. Vi firade med champagne och oxfilé hos min syster i stockholm, och det va dagen innan C åkte till Shanghai... Kul att minnas och tänka tillbaka lite ibland på lyckorus.

Ska tänka lite extra på det ikväll när jag ska ut med mina underbara kollegor! Trivs så bra på mitt jobb! Och bättre och bättre verkar det bli :)


Trevlig kväll och helg alla därute! Hoppas ni har någon att dela alla hjärtans dag med imorgon om ni gillar att fira det. För oss blir det inga presenter, utan bara en härlig kväll med matlagning och lite vin.

1