Chest nuts roasting on an open fire

Mer julkänsla än jag lyckats fånga nu är nog svårt att hålla kvar vid. Det är så skönt i mitt sinne! Jag är ledig, kan göra precis vad jag behöver, ingen stress, ingen press. Har lyssnat på julmusik i flera dagar, och bara njuter av att ha en vit jul och så många fina människor i mitt liv. Blir nästan sentimental :)

Men lite vardag också, ska ta tvätten nu, och tona till håret så att jag är fin till jul. Var hos frisören igår, och blev mycket nöjd för en gångs skull! En jättesöt tjej som klippte mig denna gången, får nog gå till henne nästa gång också.

Satt och tittade på kort från förra julen, funderar på att ha samma klänning i år igen. Den är väldigt söt! Där hade jag betydligt kortare hår också, det har vuxit mycket mer än jag tänkt på under detta året.

Ikväll åker vi hemåt, mot Cs föräldrar. Och på annandagen och dagen efter det får jag träffa mina systrar igen! Det var ett tag sedan nu.

God jul gott folk. Tänk på att julen är till för att må bra och njuta av varandras sällskap, att göra andra glada. Julen handlar inte om att ge bort finaste klappen, eller att ha största julbordet. Släpp all press och förväntningar, och slappna av och dela er julglädje.
God JulJag och älskade pappa, förra julen hos systeryster i Stockholm

2

Julledigt

Äntligen har jag fått julledigt!
Efter att ha jobbat hela veckan och helgen, avslutades arbetsåret med adventmys med goda vänner.
Efter lite glögg och gröt var jag rejält trött (vilket kanske syns på bilden).

Nu har julkorten börjat trilla in, och jag har fått en hel del julkänslor! Dan före dan före dopparedan imorgon!

Julpost

Sista dagen att lägga julkorten på lådan idag. Jag lyckas visst pricka in sista dagen varje år :) Trots att julkorten ofta är klara en hel månad i förväg. Nu har jag i alla fall äntligen köpt frimärken och tryckt ner alla kort i den där julpåsen man får. Det är nog inte meningen att man ska skicka så många kort, för det får inte plats så värst många! Särskilt inte om de är lite tjocka.

Läste förresten att påstlådor blev plundrade av tjuvar som ville åt pengar som skickas med julkorten. Fy så nesligt!!1