Helgen som varit

I torsdags åkte vi till Stockholm för att gå på konsert. Coldplay spelade ju som många säkert vet!
Bandet va verkligen toppen och jag njöt varje sekund av kvällen tillsammans med C. Vissa av låtarna var rent av rörande!

Fredagen startades med en låång sovmorgon (eftersom kvällen blev ganska sen), en låång varm dusch, stadig frukost (brunch) som C fixade när jag va i duschen och så en tur till Vellingby köpstad. Hittade en söt mössa på myself&friends som jag bara va tvungen att köpa. Invigde den senare när vi va ute i systers trädgård och plockade fallfrukt tillsammans med svåger och systerdotter.

Kvällningen blev underbar middag (citron och timjanmarinerad laxfilé på bädd av babyspenat med svarta oliver, soltorkad tomat samt chevrepudding).

Lovely weekend eller vad säger ni!? Och det va bara början...
Lördagen bytte vi från min till Cs familj och hade den årliga Gokart-tävlingen och en härlig fest på kvällen! Träffade också Cs nyfödde lille brorson Gabriel! Såå liten o söt!
7

Kitching!

Hihi!
Så trillade det första lönebeskedet ned idag!
Snacka om härligt! Ni andra som studerar eller har studerat under flera år vet säkert vad jag menar!

Ingen riktig lön på tre år. Och nu kommer lönen för mödan!!!!3

Visst är det väl höst nu?

Nu börjar människorna klä sig för vintern. Stövlar, halsdukar och snygga mössor plockas fram. Stora varma tröjor i stickat, mussiga varma färger. Önskar mig en garderob ala klädkataloger. Välja och vraka. Matcha och mysa i färger och material.

Men det är inte alls så lätt att sätta ihop den där perfekta outfiten som ser sådär härligt underbar ut. Den där man blir sådär lagom avundsjuk på. Den där jag hoppas att jag kunde satt ihop innan någon annan hann före.

Jag gör i alla fall ett försök att gå hösten till mötes. En vid knälång kjol i svart, en lejongul stickad polo med kort ärm. Heltäckande svarta strumpbyxor och ett par svarta ankletter.

Ok, jag erkänner. Det är kopierat direkt ur katalogen.
Jag kanske inte har den mesta fantasin och den mest innovativa och nyskapande känslan. Men jag vill vara fin för det. Så jag kör på det andra har betalt för att inspirera mig till. Tack.2