Lördagsmorgon

En hel lördag framför mina fötter. Kan det tänkas att jag ska göra något vettigt med den idag då?
Hittills har jag ätit stadig frukost framför frukost-tv på fyran. Sett någon näringslivstopp göra bort sig när han pratat om Mentor och ansett att "samhället" inte är samma sak som förorterna. Räkna med att det kommer stå om det i tidningarna inom kort framtid! Jag har diskat en ganska rejäl disk också, så nu är händerna alldeles torra, suck. Nästa punkt på listan blir att läsa lite i all litteratur och sen en tripp till gymmet.

Och ikväll.. då blir det sexparty! Har aldrig varit på något liknande, så har inte en aning om hur det kommer va. Men jag kan tänka mig att med nio tjejer kan det bli gaaanska fnittrigt! ojoj...


2

Systerdotter, rolig händelse #2

Har legat och sovit några timmar i soffan, kroppen sa ifrån totalt, antagligen efter gårdagens fest och sen lite inte allt för nyttig mat. Så soffan kändes som räddningen..


En av mina systrar ringde tidigare i eftermiddags på väg hem från jobbet och va tvungen att berätta en rolig sak hennes snart 6-åriga dotter hade sagt igår kväll. Jag berättade ju i ett tidigare inlägg om lilla Tilde, men det är en annan systers dotter.. Nu är det lilla Julia som va söt :)

Syster skulle lägga barnen igårkväll, och passade på att lägga sig också efter en lång dag. Julia skulle bara springa ned och fixa något och kom sedan upp igen och berättade så snällt för mamma att: Jag vet en grej som kan få dig att sova gott hela natten. Jasså vaddå? Jo en sån där tablett, i en vit förpackning! Jag förstår inte vad du menar sa syster. Jag ska visa! sa lilla Julia. Så sprang hon ned för alla trapporna igen men kom strax tillbaka... ...med en inplastad tampong i handen! Erm, va? sa syster, var har du hört det någonstans? Jo det säger dom på tv, att om man tar den sover man gott heeeela natten. så ta den nu mamma så sover du ju gott! Du måste äta den nu mamma!

Hehe.. Hur ska man nu förklara för lilla Julia vad de egentligen är till för.. ?

Syster säger: Tack Julia, men man ska inte äta dem. Men vad ska man göra med dem då? Det berättar jag för dig när du fyller tolv... Sov gott!


Barn är ju bara för härliga! Så oskyldiga, så ärliga. Det är klart att man sover gott om man tar den liksom, det säger de ju på reklamen! Vi får väl bara hoppas att hon inte hann äta någon själv innan, med det är nog ingen risk... ;)
2

Ragga jobb i baren?

För det första har jag inte raggat i en bar på åratal, närmare bestämt sen jag raggade upp C för över tre år sedan (eller lät honom ragga upp mig, för det är ju så vi tjejer gör), ännu mindre har jag raggat jobb i en bar tidigare, men nån gång ska ju vara den första för allt? Så nu har jag testat, om det funkade eller inte återstår att se. Haha! Men det kändes som ett bra utbyte av information i alla fall!


Club Caj igår va lika kul som vanligt! Fullt med folk, det gick nästan inte röra sig på dansgolvet, men humöret va på absolut topp, så det gjorde faktiskt ingenting! Jag som annars brukar få spelet på folk som kliver mig på tårna och spiller öl på mig.

Min nya blender funkade som den skulle, så det blev många smaskiga Strawberry Daquiri på förfesten här hemma, så gott! Kändes som utländssemester! Den där blendern kommer nog gå varm från och med nu!

Fruktiga Strawberry Daquiris och frostiga Caipirinha
image123

 

image124Nähä, tillbaka till verkligheten. Nu måste jag sluta vara bakis och skriva vidare på ex-jobbet. Fick mail av vår handledare idag och han vill ha ett färskt utkast på rapporten till möte nästa vecka! :S  Så nu ska här produceras textrad efter textrad (tänk om det vore så lätt att skriva i rapporten som det är att skriva här... vilken dröm)
5