Fredagkväll på skolan

Nu har solen nästan försvunnit bakom hus och moln och det börjar säkert bli kallt ute igen. Tog vårjackan idag så blir kanske lite kyligt att cykla hem sen, tur att det inte är så långt i alla fall.

Sitter som sagt på skolan och pluggar, inte dåligt va, en fredageftermiddag!
Vi kör 45 minuterspass med 15 minuter paus emellan, och just nu är det en sån paus. Läser Operations Strategy och tiden den bara flyger iväg, inte klokt! Känns som jag inte kommer någonstans, men nu är jag i alla fall på sidan 23 ( va på sidan 9 senast jag skrev om det här) Så nu vet du det mamma ;)

Mor min håller lite koll på mig här genom bloggen. Tittar in då och då, systrarna också skulle jag tro, så man får passa vad man skriver, haha! -Nejdå, det gör inte så mycket... kul att de är lite intresserade.Slutpratat för denna gången, dags att dyka ner i vår otroooligt roliga bok igen... en timma till...
2

Gårdagens shopping

image100


Kläder med färg och mönster är inget jag brukar köpa. Så nu har jag nog fyllt upp kvoten "färgglade mönstrade kläder" för det kommande halvåret.
7

Skolvardag

Sitter i skolan sen några timmar tillbaka och skriver klart kartläggningen över x-jobbsföretaget som vi började på i tisdags. Har precis ätit lunch så är lite småtrött så passar på att surfa lite.

I kväll blir det "kundkväll" på Company med tilltugg och lite dricka och 30 % rabatt på allt. Så ska dit en sväng och se ifall det finns något snyggt att inhandla. Budgeten tillåter i och för sig inte fler inköp efter gårdagens shoppingfrenzy.


Back to business..