Tips till grillningen

De där dagarna det är dags att grilla, och det blir lite för jobbigt att laga potatissallad eller liknande själv, då har jag ett bra tips som jag testat hos Tina. Köp en vanlig potatissallad och hacka ner rödlök och gurka. Det blir supergott! Gästerna kommer undra om du varit duktig och gjort potatisallad helt själv, vad du vill svara på det, det är upp till dig! ;)


4

Pang sa det i knäet

Var duktig och cyklade bort till gymet tidigare. Närmare en halvtimme på den där maskinen man typ springer på fast benen rullar på två plattor. Någon som fattar? Vet faktiskt inte vad den heter..

Gick i alla fall ned till gymdelen för att träna lite ben efteråt. Baksida lår, och så var det dags för knäböj. Men då sa det pang i knäet och gjorde ont (!) C var med som tur va, och bestämde att vi nog skulle gå hem. För cykla gick inte.. Konstigt nog gör det inte ont när jag bara går, utan det verkar vara i en viss vinkel och under tryck, så vet inte alls vad som hänt. Kul är det inte i alla fall..... Men, det går väl över. Vill slippa sjukhusbesök helst, det har jag inte tid eller ork till!


Natti.


Update morgonen efter:
Inte farligt ont nu längre. Istället för att ringa sjukan, ringde jag pappa. Han har alltid bra råd. Så nu är det undvika knäböj som gäller.. ingen bodypump på ett tag alltså....

Spänning..

Ett av två spännande moment är genomfört. Nu återstår att se resultatet. Förhoppningsvis redan i slutet av veckan. Kan det vara framtid på gång nu..?


1