Dagarna flyter samman

Två fruktansvärt långa dagar och kvällar i rad nu. Visste knappt inte att det va lördag idag. Och verkligen inte pingstafton! Men jag klagar inte, bara lite. Det är faktiskt roligt att plugga också.. Men just nu känns det tungt. Blir nog en sen natt idag också. Bara en och en halv dag kvar till tentan nu. Pust och stånk. Sen är det bara att gå på nästa ämne, två långa dagar till. SEN är det klart!!!!Ha en trevlig lördagskväll! Jag avundas er som sitter och grillar på någon bakgård i solskenet. Kände ni förresten att det luktade sommar igårkväll? och att det faktiskt va ganska varmt i luften! Välkommen hit sommar!


10

Kvällens måste!

Idag har jag inte mycket att skriva. Känner mig tom i huvudet efter konstant pluggande sen kl 9 i morse. (med paus för mat såklart) Nu har jag precis städat lägenheten och satt C på att diska några dagars disk. Jätteäckligt, jag vet! Men när man pluggar hela dagarna har man inte lust till att ställa sig och diska. Eller, det har jag väl inte annars heller.. hrmm

Back to the books för en timma till. Sen blir det Men in Trees och efter det Greys anatomy, jag längtar!!


8

Update: Folktandrånet!

Jag har väldigt fina tänder och utomordentlig munhygien. Så det så!!
Jag har också 444 kronor mindre i plånboken.. men det blir inte mer nu på ett och ett halvt år, för inga hål = inget återbesök.

Med en kostnad för mig på 444 kronor för 20 minuter, ger det folktandvården en intäkt på 1 332 kronor i timmen. Visst är det lite som ska drivas runt med de pengarna, dels en tandläkare, en tandsköterska, lokaler, materiel, el mm. Men är det inte lite dyrt? Jag hoppas på att regeringen ska kunna fortsätta med sitt förslag om sänkta tandvårdskostnader, så det blir som med sjukvården, ca 100 kronor för ett besök. De har ju redan åstakommit ett kostnadsskydd om man måste betala mer än dels 3000 kronor och nästa steg 5000 kronor och uppåt. Då får man någon slags nedsättning av kostnaden. Vilket är jättebra tycker jag! Men det finns fortfarande dem som inte går till tandläkaren för att de inte har råd att betala 500 kronor. Så jag fortsätter hoppas att de får igenom hela sitt förslag med sänkta tandvårdskostnader!


Nöjd och glad (och lite fattigare) fortsätter jag med mitt pluggande....
8