Bongo Bar

Satt precis och höll på med ett påskkollage med bilder från dagens påskpyntande, men då bestämde sig PS för att inte vilja vara med längre.. så fixar det imorgon istället..

Nu kommer snart S hit. Hans tjej är liksom min C inte hemma ikväll, så vi bestämde oss för att slå våra kloka huvuden ihop och ta en öl eller två och sen gå till Bongo Bar.
Nu ringde det på dörren, och in kommer både S o K. Trevligt! Grabbarna och jag! :)

Så nu ska jag avsluta här och vara lite social!

Mer bloggning blir det imon..
3

Wannabies

Jag kan och vill inte umgås med människor som inte kan vara sig själva. Eller som inte tillåter sig att vara sig själva. De som går runt och försöker få folk att tro att de är något de igentligen inte alls är, de som försöker gömma sin vanliga dialekt och lägger på lite halvstockholmska istället. De som tror sig prata så fint, och använda avancerade ord som de egentligen inte har en aning om vad de betyder. De som gör allt för att få oss andra att tro att de har mängder med pengar, att de skulle vara bättre än oss på något sätt. De som igentligen inte alls är sådär hippa och coola som de vill verka utan i själva verket bara har gått helt vilse på vägen till att bli någon. De som bara vill vara som de där andra coola.

Nej tacka vet jag de som vet vem de är och vad de vill och inte behöver förställa sig och hävda sig. Man väljer sina vänner med omsorg. De som är mest lika en själv.


"Stockholmsgänget" släng er i väggen!


(stockholmsgänget är en grupp människor i skolan som har lagt sig till med denna dialekt, inget emot stockholmare) :)
16

Jag försöker ibland vara något jag inte är..

Satte mig här för att skriva något bra.
Och vad händer.. idétorka!
Hjärnan har skrumpnat till ett russin och tankarna står still.
Eller så är det bara faktum, jag är ingen skrivare.. fast jag har så mycket jag skulle vilja skriva jämt, men vågar inte riktigt, eller så bara tappar jag det jag gått och tänkt på under dagen.
Har lite svårt att släppa fram mina känslor här, på ett ställe som är så öppet för alla, jag har så mycket jag skulle vilja kritiserna, men vågar inte, jag är rädd för att såra, eller få hemska kommentarer tillbaka. Jag är helt enkelt ingen riktig "bloggare". En sån där som jag antar de flesta här vill vara. En sån där som skapar debatter där man kan följa trådar långt och fortsätta debattera och kommentera läänge. Det va sånt jag trodde det skulle handla om när jag skaffade blogg. Men har ju för längesedan upptäkt att blogg mest används som dagbok, eller som modesida. Inte mig emot. Men det är inte som jag trodde..

Tillfällig bloggdown idag.
Återkommer imorgon med ny enegi och förhoppningsvis mer inspiration..
(eller kanske senare ikväll)

11