29 dagar kvar

Helt plötsligt är det mindre än en månad kvar.

Då åker han. Nästan så långt bort man kan komma. Till en annan planet känns det som.

Fem månader utan den man jag levt med dag och natt i mer än två år.
Hela tiden, i mer än ett halvt år, har jag vetat om att han ska åka. Och hela tiden har jag skjutit tankarna på framtiden. Nu går det inte längre. Nu planerar vi våra sista två veckor tillsammans innan han reser och helt plötsligt är det på riktigt. Verkligt. Han ska åka. Utan mig. Jag ska vara själv. Länge.

Länge.


4

Måndag

Ujuj så trött jag var imorse.
Efterfesten höll på till sju i söndags morse, sen sov vi till 12, det va så ljust att det va omöjligt att sova. Hela söndagen spenderades sedan i halvliggande ställning i soffan. Vi tog oss faktiskt in i duschen, till videofilmaffären och till pizzerian. Det va dagens ansträngning, sen låg vi i soffan igen, åt och tittade på Departed. Den va riktigt bra. Dicaprio va förvånansvärt bra, Matt Damon likaså, storyn va spännande och "slocknade" aldrig. Den höll rakt igenom enligt mig. Sen blev det tidig nattning och så upp kl 06 idag. Förmiddagen på jobbet var ingen dans på rosor. Jag kämpade mest med att inte sitta och somna i min sköna kontorsstol. Men jag överlevde i alla fall!!

Nu har det blivit en liten fika med E, och sen blir det förhoppningsvis en till fika med P o S. Fika fika fika, man får passa på nu när man har tid en eftermiddag. Innan man vet ordet av är kalendern full. Jag tycker redan hela sommaren är proppad med aktiviteter! Varenda helg är uppbokad. Den senaste bokningen är en grillkväll i Halmstad i vännernas sommarstuga. Men det bli inte förrän vecka 29, fram tills dess är allt fullt!7

underbart

Kl är 05.50, vi har varit på ett underbart bröllop, vi har nu en underbar efterfest med några av våra vänner som åker utomlands nu ett år för att plugga. Stämningen är glad med sentimental, några tårar har fällts, men vi skrattar ändå.

5