På väg

7 dagar hetsplugg, försök till att hinna packa, städa, säga hejdå, fixa.. ja allt som ska hinnas med innan en längre resa.

Men nu äntligen, Sista tentan va idag, Några timmar senare satt jag på¨tåget till Stockholm, med den tunga ryggsäcken väl packad, med rum för mer.

Nu är det sent, jag ska upp om 6 timmar för att hinna duscha och äta lite frukost innan taxin kör mig till flygplatsen. Men, jag är på väg! Vaknade med ett leende på läpparna i morse, somnar nog med ett också.

God jul och Gott nytt år till er alla!

8

I oordningen under tentaplugg en fredagkväll kl 23,45

image89

Japp, så kan det se ut.. och nu är det rätt bra ordning ska jag säga!!
1

Heej mitt vinterland.. ehh.. jag menar.. höstland, eller vårland, eller..?

Ja vad är det som händer igentligen?!
Är det bara här i Jönköping med Sveriges tristaste klimat, förutom Borås då, som det har regnat konstant sen i mitten av november? Jag som i vanliga fall inte alls gillar snö och kyla läntar faktiskt nu! Skulle ge ganska mycket för att vakna upp av att stora snöflingor föll från den morgonmörka himlen istället för isande vattendroppar.

Men så är det ju, vi bor i Sverige. Och visst verkar snön komma senare och senare för vart år som går..? Kan det bero på oss.. klimathotet.. ? Svårt att få svar på den, men vem vågar chansa......