Välkommen vår!

Imorgon sjunger vi in våren.
Ikväll super Sveriges ungdomar..

vet inte om det lät så bra ihop.. men det är sanningen.
(sen ska man såklart inte dra alla över en kant ;)  )


Jag har firat våren idag genom att vara i skolan några timmar. Blev inte mycket gjort på vårt grupparbete.. motiveringen hos alla låg ungefär på minus 1!
Istället blev det en sväng på stan med en av gruppmedlemmarna. Köpte en superfin mugg på Indiska. Perfekt att dricka te ur! Lägger in en bild en annan dag. C har åkt till Stockholm och tagit kameran med sig. Och min gamla är så dålig. Så ska försöka komma ihåg deet vid senare tillfälle.


Jag har haft en egen liten myseftermiddag/kväll. Har ätit paesofylld laxfilé och snart ska jag plocka fram dip, salsa, nachos och lite grönsaker och titta lite på TV.

Nu måste jag tillbaka till TV-soffan. Ni missar väl inte "An inconvenient truth" ikväll!! Jag hoppas att jättemånga kollar på den. (TV4)


Hur många grillar ikväll???

Ha en bra valborg!
4

Pick up that poop!

Vad är det för del på folk!?
Skaffar man ett liv att ta ansvar för får man banne mig ta ansvar för det också!

Jag bor i en trevlig del av Jönköping, relativt mycket ungdomar och ganska mycket folk i rörelse. Och MÅNGA hundägare. Problemet med dessa hundägare är att vissa av dem tror att hundbajs får vingar och flyger till närmsta papperskorg eller soptip såfort hunden skitit ut det!
Jag ska berätta en sak för er som tror att det är så här... :
HUNDBAJS HAR INTE VINGAR OCH KOMMER ALDRIG ATT FÅ DET!!!!!!!!!!

SÅ! Fattar ni nu att man ska TA UPP BAJSET!


Idag när vi var och slängde skräp såg jag fyra killar med komma och gå med en schäfer, de gick ned genom en park, och hunden sätter sig i gräskanten och lägger en fin, prydlig, rykande korv. Jag stirrar stint på hela senariot och ser till att husse ser att jag stirrar. Han tittar lite nervöst tillbaka men vänder sig och går iväg, utan att ta upp den äckliga bajsen!

Jag hade lovat mig själv att, nästa gång jag ser en husse eller matte strunta i att ta upp skiten, skälla ut dem ordentligt. Men så när det händer så vågar jag inte! Kanske för att de va dubbelt så många och såg lite lagom skumma ut.
Stackars den som inte tar upp nästa gång jag råkar titta. Han kommer få galla från alla de tusen skitar jag har skuttat över när jag gått till skolan, stan eller bara promenerat. Och jag skojjar inte när jag säger att det ligger hundskit med ca 10 meters mellanrum här!


Jag hoppas verkligen att det finns riktigt många som läser det här och känner sig träffade! Tänk efter lite nästa gång du "glömmer" ta med dig en påse och låter skiten ligga. Skaffar man hund skaffar man sig samtidigt ett väldigt ansvarsområde, nämligen att inte sota ned ryktet för alla andra hundägare.


Händer det inget här i "vår" del av stan snart kanske jag börjar plocka upp skiten och fälja efter hundägarna och trycker ned det i deras brevinkast, skulle budskapet gå fram då kanske?!och.. att plocka upp skiten med låta påsen ligga kvar räknas inte. Då är det ju bättre att låta den vara som den är. Bajs multnar ju åtminstånne på minde än 10 år!

10

Ryggknäckare!

Japp, jag fick tummen ur och beställde faktiskt en tid hos naprapaten i måndags och idag var det min tur att gå dit.
Fick samma svar som jag fått tidigare (tre år sedan) . En låsning i ländryggens nedersta kotor, detta leder till kompensation från kroppens sida och därför är jag sne i midjan. Han masserade och knäckte massa i alla fall och trodde att det skulle bli bättre av det. + att jag behöver träna upp mina ryggmuskler ordentligt så jag inte lyckas utlösa en till plågovecka nästa gång jag får för mig att knäskura badrumsgolvet. Förövrigt så verkade han rätt så förvånad att folk fortfarande knäskurar, men vem orkar dra fram en stor golvmopp med hink och hela köret för att fixa till toagolvet som är typ 4 kvadrat! (liten toa)

Nu är det gjort i alla fall och jag ska verkligen jobba med mina ryggövningar så att jag slipper det här i fortsättningen. Jag har fortfarande ont, men nu försöker jag mest intala mig att det är för att han har tryckt och knäckt en massa.... *hoppas*
14